Vista Montana(1).jpg

Welkom in Mazarrón Luxe vakantiewoningen

Mazarrón Country Club is de ideale plek voor een ontspannen zomervakantie of een heerlijke overwinter aan de Costa Calida. Onze vakantiewoningen zijn geschikt voor 1 tot 5 personen.

Geniet van een ontspannen verblijf in onze luxe bungalows en villa's. Sommige vakantiewoningen kunnen aan elkaar gekoppeld worden: ideaal als u met een grotere groep op vakantie gaat.

In en rondom Mazarrón is het hele jaar iets te doen voor u. Of u nu liefhebber bent van het strand en de natuur of liever bruisende Spaanse stadjes ontdekt. Extra fijn is de gemiddelde temperatuur in onze regio. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur in onze regio is 18,6 °C.

Meer informatie
atardecer en Nares.JPG

Overwinteren In Zuidoost Spanje

Dankzij het goede klimaat is de Costa Calida een heerlijke plek om te overwinteren. Wij bieden u van oktober tot maart de mogelijkheid om te overwinteren in een van onze luxe villa's.

De Costa Calida is een ideale plek om de winter door te brengen. De gemiddelde temperatuur op jaarbasis is 18,6 °C. Daarbij komt dat de zon maar liefst tot 320 dagen per jaar schijnt. U zult de 'koudere' maanden dus niet eens opmerken!

Meer informatie
Bungalow-Deluxe(09).jpg

Permanente verhuur Uw nieuwe favoriete plek

Naast de vakantie- en overwintermogelijkheden die wij aanbieden, is het bij ons ook mogelijk om een vakantievilla permanent te huren. De huur kan variëren van 1 tot meerdere jaren.

Nadat we een aanvraag van u hebben ontvangen, zullen we binnen 24 uur contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Hostess.jpeg

Uw gastvrouw Sabina Wieringa

Hallo!

Ik wil mezelf graag even voorstellen. Mijn naam is Sabina Wieringa, ik ben  45 jaar oud en sinds een jaar ben ik gastvrouw van Zonvakantieinspanje.nl in Mazarrón Country Club.

Samen met mijn man en twee kinderen woon ik al bijna 13 jaar in Mazarrón. Naast Nederlands spreek ik ook Spaans, Engels en Duits. Handig om gezellig met al onze internationale gasten te kunnen praten!

Als gastvrouw verwelkom ik u bij aankomst en ben ik uw aanspreekpunt tijdens uw verblijf. Ik kan u alles vertellen over uw vakantievilla en de mooie omgeving. Inmiddels ken ik alle leuke plekjes en kan ik u adviseren over de beste restaurants.

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in een van onze mooie villa's in het zuidoosten van Spanje.

Zonnige groeten,
Sabina Wieringa

slide-afbeelding1

Luxe vakantiewoningen

Voor 1 tot en met 5 personen

Meer informatie