fachada casas consistoriales 2.jpg

Ontdek Mazarrón Een prachtige stad in het zuiden van Spanje

Welkom in Mazarrón!

Deze mooie stad vindt u in Murcia. Hier is het hele jaar door iets te doen voor jong en oud. In deze regio beleeft u elke keer iets nieuws dankzij de prachtige stranden en indrukwekkende natuurreservaten, maar ook in de binnensteden van Mazarrón en Murcia.

Meer informatie
castillo de los velez 2.jpg

Murcia Voor ieder wat wils

Van cultuur tot prachtige stranden. Houdt u van cultuur en geschiedenis? Dan is een bezoek aan Cartagena of Granada een aanrader. Heeft u een voorkeur voor stranden? Dan bent u in Murcia aan het juiste adres, met de vele baaien en stranden is er voor u altijd een fijne plek.

Meer informatie
Sierra de Espuna.jpg

Sierra de Espuña Een indrukwekkend natuurpark

Natuurliefhebbers, opgelet. U heeft misschien al eens van Sierra de Espuña gehoord en zo niet, dan praten wij u graag bij.

De schoonheid van Sierra de Espuña is een bezoekje meer dan waard. De bergketen in de buurt van Murcia kent veel wandelroutes, van paden voor beginners tot de moeilijker begaanbare paden. Voor korte en voor lange wandelingen.

Meer informatie
Golf Banner.jpg

Golfbanen Keuze genoeg in de buurt van Mazarrón

In de nabije omgeving vindt u maar liefst 6 golfbanen. Elke baan heeft zijn eigen karakter. Een paar zijn exclusief en de andere banen zijn meer toegankelijk.

Voor golfliehebbers is er in ieder geval keuze genoeg. De aanwezigheid van al deze banen in combinatie met het heerlijke klimaat maakt van Mazarrón misschien wel een golfparadijs.

In Manga del Mar, op 1,5 uur rijden, is voor de echte golfliefhebber een prachtige baan van 54 holes te vinden.

More information