Omgeving 9.jpg

Geniet van de winter In het zuidoosten van Spanje

De Spaanse kust is de ideale plek om de winter door te brengen. En dat heeft meerdere redenen.

Allereerst is de temperatuur aan de Costa Calida heel aangenaam. De gemiddelde temperatuur over het hele jaar gezien is 18,6 ºC. Dankzij de fijne weersomstandigheden kunt u het hele jaar door genieten van de prachtige natuur in de omgeving. Van de prachtige stranden en indrukwekkende rotsen tot de schoonheid van de Sierra de Espuña. In en rondom Mazarrón vindt u mooiste natuurgebieden.

Of bent u meer een liefhebber van cultuur? Ook dan zit u hier goed. Er zijn veel prachtige culturele plekjes in de buurt van Mazarrón die het bezoeken meer dan waard zijn. Van Murcia, met al zijn Moorse invloeden, tot de 3000 jaar oude havenstad Cartagena. 

Een laatste tip: een bezoek aan een tapasrestaurant mag natuurlijk niet ontbreken als u Spanje bezoekt.

Villa-Antojo-Deluxe-4p(06).jpg

Neem contact met ons op Wij helpen u graag verder

We bieden u de mogelijkheid om van oktober tot maart te overwinteren in een van onze luxe vakantievilla's. Als u interesse heeft of vragen heeft, mag u altijd contact met ons opnemen. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u en beantwoorden graag al uw vragen.

Bekijk de villa's
Contactformulier Overwinteren
Belangrijk om te weten: met dit formulier geeft u uw interesse in overwinteren in een van onze vakantievilla's aan. Op basis van het formulier gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden. U legt met dit formulier geen reservering vast.
Geef hieronder de gewenste aankomstdatum aan
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Geef hieronder de gewenste vertrekdatum aan
Kalender (dd-mm-jjjj) 
Selecteer hieronder welk type vakantiewoning uw voorkeur heeft
Geef hier het aantal personen aan
Aanvullende informatie en/of vragen? Dit kunt u hieronder aangeven.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.