gredas bolnuevo 3.jpg

Geniet van de winter In het zuidoosten van Spanje

De Spaanse kust, en in het bijzonder de Costa Cálida, is een ideale plek om de winter door te brengen.

De temperatuur aan de Costa Cálida, Spaans voor ‘de Warme Kust’  is heel aangenaam. De gemiddelde temperatuur over het hele jaar gezien is 18,6 ºC. Dankzij de fijne weersomstandigheden kunt u het hele jaar door genieten van de prachtige natuur in de omgeving. Van de prachtige stranden en indrukwekkende rotsen tot de schoonheid van de Sierra de Espuña. In en rondom Mazarrón vindt u de mooiste natuurgebieden.

Ook cultuurliefhebbers zitten hier goed. Er zijn veel prachtige culturele plekjes in de buurt van Mazarrón die het bezoeken meer dan waard zijn. Van Murcia, met al zijn Moorse invloeden, tot de 3000 jaar oude havenstad Cartagena. 

Tip: een bezoek aan een tapasrestaurant mag natuurlijk niet ontbreken als u Spanje bezoekt.

Jeu de boules.jpg

Voordelen van overwinteren in Spanje

Spanje heeft een aangenaam mediterraan klimaat. Een aantal voordelen:

  • Door de aangename temperatuur is het geen opgave om vaker buiten te zijn en daarmee te profiteren van de positieve effecten van natuurlijk daglicht. Zo kan dit bijvoorbeeld zorgen voor minder kans op een winterdepressie.
  • Een belangrijke bron van vitamine D is zonlicht. In tegenstelling tot veel andere Noord-Europese landen biedt Spanje ook in de wintermaanden flink wat zonuren.
  • De betere weersomstandigheden nodigen uit tot meer activiteiten buitenshuis en zodoende tot een actievere levensstijl.
  • Sommige mensen met chronische aandoeningen zoals reuma ervaren een positief effect van het zonlicht en de warmte.
Villa-Antojo-Deluxe-4p(22).jpg

Voordelen overwinteren Bij Mazarrón Country Club

  • Mazarrón Country Club biedt de mogelijkheid om van oktober tot maart te overwinteren in een luxe vakantievilla. De Mazarrón Country Club biedt diverse faciliteiten aan zoals een restaurant, zwembad en een supermarkt. Gesproken talen: Nederlands, Spaans, Engels en Duits.
  • Daarnaast ligt Mazarrón ook nog eens relatief dichtbij. Met het vliegtuig vliegt u in 2 uur en 40 minuten naar Alicante, vandaar rijdt u in ca. 75 minuten naar Mazarrón. Liever met de auto? Dan bent u ongeveer 22 uur onderweg, houd er rekening mee dat u waarschijnlijk tol moet betalen.
Zwembad 2.jpg

Temperatuur en zonuren Aan de Costa Calida

Dankzij het prettige klimaat is Mazarrón in elk seizoen een heerlijke plek om te verblijven, ook in de winter:

Zonuren
november december januari februari
Amsterdam 4 3 4 4
Mazarrón 7 6 8 9

Temperatuur
november december januari februari
Amsterdam 6-10 °C  4-7 °C 2-5 °C 2-6 °C
Mazarrón 16-19 °C 13-16 °C 12-15 °C 11-15 °C
Omgeving 9.jpg

Hoe lang overwinteren

In principe kunt u zelf de overwinterperiode bepalen (mits niet langer dan 8 maanden) maar dit is afhankelijk van uw situatie. Er zijn een aantal belangrijke zaken om rekening mee te houden. Wilt u een langere periode overwinteren dan is het raadzaam vooraf te informeren bij verschillende instanties naar bepalingen die eventueel voor u van toepassing zijn. Denk bijvoorbeeld aan de belastingdienst, (Rijks)overheid, uitkeringsinstantie, zorg- of reisverzekering.

Villa-Antojo-Deluxe-4p(06).jpg

Neem contact met ons op Wij helpen u graag verder

We bieden u de mogelijkheid om van oktober tot maart te overwinteren in een van onze luxe vakantievilla's. Als u interesse heeft of vragen heeft, mag u altijd contact met ons opnemen. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u en beantwoorden graag al uw vragen.

Bekijk de villa's
Contactformulier Overwinteren
Belangrijk om te weten: met dit formulier geeft u uw interesse in overwinteren in een van onze vakantievilla's aan. Op basis van het formulier gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden. U legt met dit formulier geen reservering vast.
Geef hieronder de gewenste aankomstdatum aan
Kalender 
Geef hieronder de gewenste vertrekdatum aan
Kalender 
Selecteer hieronder welk type vakantiewoning uw voorkeur heeft
Geef hier het aantal personen aan
Aanvullende informatie en/of vragen? Dit kunt u hieronder aangeven.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.