Strand 5.jpg

Hoe kom ik in Mazarrón?

Mazarrón Country Club is makkelijk bereikbaar per auto, maar ook met het vliegtuig en vervolgens per taxi of huurauto. Al onze villa's hebben een persoonlijke parkeerplaats voor uw auto. Als u met het vliegtuig naar Spanje komt, kunt u vanaf het vliegveld met een taxi of huurauto naar Mazarrón Country Club komen.

Location and travel directions
Vliegtuig.jpeg

Vliegtickets

Als u met het vliegtuig naar Spanje komt, kunt u ervoor kiezen om naar Alicante of Murcia te vliegen. Als u op Alicante vliegt, bent u in 75 minuten in Mazarrón. Vanaf het vliegveld Murcia is het 15 minuten rijden naar Mazarrón.

Een vlucht boeken kan via bijvoorbeeld Transavia en CheapTickets.

Vista Montana(1).jpg

Waar kan ik een auto huren?

In Spanje is het gemakkelijk om een auto te huren. Zelfs vanuit huis kunt u dit al regelen. Ook als u extra's in een huurauto wilt, zoals bijvoorbeeld een kinderzitje of een hoge instap, kunt u dat op de autoverhuurwebsites al regelen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat u uw rijbewijs en creditcard meeneemt op vakantie.

Via de onderstaande linkjes komt u bij enkele autoverhuurbedrijven terecht, maar u kunt natuurlijk ook zelf op zoek gaan via internet. Extra handig is om een huurauto te huren vanaf het vliegveld waar u aankomt. Daar kunt u de auto dan vlak voor vertrek met het vliegtuig ook weer inleveren.

Spar_Mazarrón.jpg

Is er een supermarkt in de buurt?

Country Club Mazarrón beschikt over een supermarkt waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen.

De openingstijden zijn:

  • ma – za: 09. 00 - 21.00 uur
  • zo: 09.00 - 14.00 uur