Faciliteiten - Banner

Zwembad 3.jpg

Faciliteiten Op het park

Country Club Mazarrón biedt u een compleet aanbod aan faciliteiten op het gebied van sport, rust, natuur en cultuur. U kunt genieten van de golfbanen, stranden, havens, parken en meer.

Country Club Mazarrón heeft een gezellig, typisch Spaans restaurant. Het restaurant serveert heerlijke én betaalbare diners en tapas. U kunt in het restaurant ook genieten van een heerlijk drankje terwijl u van de zonsondergang geniet.

Naast het restaurant vindt u de tennisbanen en het grote zwembad. De openingstijden van het zwembad zijn seizoensgebonden en er wordt entreegeld gevraagd. De tennisbanen zijn het hele jaar gratis toegankelijk.

Op dit moment wordt er een winkelcentrum en golfbaan gebouwd op de Country Club. De dichtstbijzijnde supermarkt is 1 kilometer verderop en de nu dichtstbijzijnde golfbaan is 5 kilometer verderop. Het centrum van Mazarrón en het strand zijn binnen 10 minuten rijden bereikbaar.

paella.jpg

Restaurant La Taverna Koffie, lunch en diner

Country Club Mazarrón heeft een gezellig en sfeervol Spanas restaurant. Hier kunt u genieten van een heerlijke lunch of uitgebreid diner. 

Het is ook mogelijk om hier 's ochtends uw brood te kopen en om gedurende de dag koffie te komen drinken of tot de late uurtjes te genieten in de gezellige bar.

Zwembad 2.jpg

Zwembad Geniet van het mooie zwembad

Op het resort vindt u een mooi openbaar zwembad. Het zwembad is te vinden in de buurt van de tennisbanen en het restaurant. De openingstijden van het zwembad wisselen en zijn afhankelijk van het seizoen. Goed om te weten is dat er entreegeld voor het zwembad gevraagd wordt.

Spar_Mazarrón.jpg

Supermarkt Lekker makkelijk op het park

Geen zin om uit eten te gaan? De keuken van uw appartement is prima uitgerust om zelf te koken. En voor uw boodschappen hoeft u niet eens het park te verlaten. Country Club Mazarrón beschikt over een supermarkt waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen.

De openingstijden zijn:

  • ma – za: 09. 00 - 21.00 uur
  • zondag: 09.00 - 14.00 uur
Jeu de boules.jpg

Sportvelden Tijd om te sporten!

Naast het restaurant en het zwembad vindt u tennisbanen en een jeu de boulesbaan. Deze banen zijn het hele jaar gratis toegankelijk. Veel sportplezier!